Volver a la página principal del foro LECTURA DEL MENSAJE

Imprimir

 PERFIL DEL MENSAJE

recaigudes xavier  3/16/2005

Llegit: 1158  vegades
Respostes: 2
Valorat:vegades
Punts rebuts: 8
 

hola soc un ludopata i faig terapia de grup. Avui desafortunadament hem tingut una noticia si més no trista. Un company ha tingut una recaiguda i aixó li ha comportat problemes a casa. si que es veritat que els familiars i sobretot la parella estan pendents d´un fil i la confiança inmediatament desapareix, pero tambe es veritat que la persona que te aquesta recaiguda penso que moralment aixi mateix queda per el terra i si es te el valor de dir he comes aquest error, per que estem malalts, tan dificil es entendre a la parella aquest problema?
per que te que tindre que desapareixer altre vegada la confiança? torno a repetir que som malalts i a més cronics no? per tant és posible recaure i penso que la millor manera de portar aquesta situació es reconeixer inmediatament aquest error i posar les mesures pertinents per reparlo, pero som humans i no robots i els nostres sentiments? si hi ha alguna parella de ludopata que vulgui contestar aquestes preguntes hi estare encantat en llegirles. salutacions a tots i a veure si s´anima més gent

Valoració media:

Muy interesante

Valorar aquest Missatge:  

 

RESPOSTAS DEL MISSTAGE ACTUAL


PERFIL DE LA RESPOSTA

Re: recaigudes raul  3/29/2005

Valorada:vegades
Punts rebuts: 0
 

pues como tu dices compañero fue una noticia triste pero ese es el pan nuestro d cada dia , esperemos k d estos errores s aprenda y s pueda modificar en lo k se fallo para intentar evitar en lo posible k se vuelva a repetir, y k a los demas nos sirva para no descuidarnos y ser conscientes d lo k somos

Val.loració media:

Valorar aquesta resposta:  

Volver a la página principal del foro        Volver al principio de la página

PERFIL DE LA RESPOSTA

Re: recaigudes  8/9/2005

Valorada:vegades
Punts rebuts: 0
 

HOLA, NO SÉ SI LA MEVA RESPOSTA T' ACLARIRÀ GAIRE.
JO SORTIA AMB UN NOI, ARA DESPRES DE MOLT DE TEMPS EM PENSO QUE ES MALALT , TAMBÉ, D'AIXÓ DEL JOC, EM REFEREIXO.
VAM ESTAR JUNTS, U ANY, MES O MENYS, AMB MOLTES DISCUSSIONS, PERO JO TENIA UNA CONFIANÇA PLENA EN ELL, LÉSTIMAVA MOLT. AL FINAL,ELL EM VA DEIXAR.

DESPRES QUE HA PASAT TEMPS, JO HE ANAT RECORDANT MOLTS MOMENTS, MOLTS COMENTARIS, MOLTES CONVERSES Y MOLTES SITUACIONS RARES.
JO MAI LI HAVIA DEMANAT EXPLICACIONS DE RES, PERO DESPRES M´HE ADONAT DE TOTES LES MENTIDES QUE M´HAVIA DIT. CREC QUE HE ANAT AJUNTATNT LES PECES Y ARA ENTENC MOLT MES MOLTES REACCONS QUE TENIA, PERO EL QUE MES RECORDO Y EL QUE MES EM MOLESTA ES QUE MAI NO VA SER CAPAÇ DE DIRM'HO, AIXÒ CREC QUE ES LA DECEPCIÓ MES GRAN PER A MI. EM PENSO QUE EN EL TEMPS QUE VA ESTAR AMB MI VA TENIR UNA "RECAIGUDA", CASI NO ENS PODIEM VEURE PERQUE EN TEORIA TENIA REUNIONS DE TREBALL, Y REALMENT ES QUE S'HAVIA BUSCAT UN ALTRE TREBALL, SUPOSO QUE, PER GUANYAR MES DINERS, PER PAGAR PRESTECS D'AMICS O PER JUSTIFICAR A LA FAMILIA ELS INGRESOS. PUC ENTENDRE QUE L'IMPULS POT SER IRREMEDIABLE, PERO EN EL MOMENT DE JUSTIFICARSE, S'ES BEN CONSCIENT QUE ESTÁS FENT MAL A L'ALTRE, Y AIXÒ, CREC QUE ES POT CONTROLAR. MAI NO VAM PARLAR D'AQUEST TEMA, PERO CREC QUE JO SÉ QUE ELL SAP QUE JO HO SÉ, Y JO SÉ QUE ELL SAP QUE JO PUC SABER-HO. EM VAR DIR QUE EM DEIXABA PERQUE NO VOLIA FER-ME PATIR. DONCS BÉ, ARA SUPOSO QUE DEU PATIR ELL SOL, QUE NO CREC QUE LI SIGUI MES AGRADABLE, A VEGADES PATINT EN COMPANYIA ES PATEIX LA MEITAT, NO?
BUENO, ES LA MEVA OPINIÓ, ESPERO QUE ALMENYS US FACI PENSAR, Y TAMBÉ PENSO DES DE LA MEVA IGNORANCIA, POTSER, QUE NO ES CRONICA. SI QUE ES POT CANVIAR.

Val.loració media:

Valorar aquesta resposta:  

Volver a la página principal del foro        Volver al principio de la página

Tornar